måndag 27 augusti 2007

helg, hemligheter och hoolabaloo.

Jag har haft en underhållande helg. Fredagen ägnade jag mig först åt att känna mej gammal och vis och mogen medan de andra körde runt i hela Morse med skrivbordsstolar på hjul och bli åthutade av diverse inhabitanter som försökte sova (vilket också innebar att jag missade madrassränning nerför trapporna, vilket var synd), men när jag lokaliserat rymlingarna (och konstaterat att deras misstänkta nyckellöshet var ett faktum) såg jag Amber, Kylie & Shantel förstöra Shantels hand med hjälp av ett rep, en badrumsmatta, ett golv och fart och for sen ut på Emporias motsvarighet till gaturally (eh, i bemärkelsen 6 människor åker bil, i stan. gaturally!). Igår hade vi allsortsoffun med korridordans (cha cha slide, efterföljt av diverse andra, á la bus stop och bootie call), fotosessioner, hemligheter (-whatcho need that for? -nothing. -you look like a person who doesn't lie, what're you gonna do with it? -she doesn't speak english. -nä, det är sant! tyvärr, jag förstår inte, jag pratar bara svenska!) och såntdär. Och så pratade jag med min älskling! (wow, skype fungerade en gång... jag har kunnat prata med mina föräldrar två gånger sen jag kom hit, välfungerande my ass. förmårrade u-land.) Idag kom så verkligheten emot och det var tillbaka till skolarbete och skypeproblem.

På att-göra-listan just nu:
  • att skriva en kärleksdikt med känslan 'indifference' (uttryckt annorlunda: jag ska skriva en kärleksdikt med samma känsla som jag - tydligen - hyser för min mattelärare i högstadiet).
  • lämna in q:-) ChaseR (försök uttala det namnet när du håller muntlig bokrecension, va!) till biblioteket och låna en muminbok i stället.
  • köpa en telefon.
  • hitta på planer för inkommande helg, vilken är förlängd med anledning av Labour Day.
  • tvätta.
  • få skype att fungera.

2 kommentarer:

enSam sa...

Sånt där fick inte vi hålla på med på Folkis internatet. Om det flera än 3personer i samma rum så räknades det som fest och vi blev separerade. =)

delpheena sa...

hm, vi bor ju fyra personer i ett rum, så det skulle ju vara lite svårt :P dessutom är vi ju inte i ett rum, utan i korridoren, så det är ju inte samma sak.