måndag 11 april 2011

renovering pågår.

Som ni kanske ser håller jag på med lite vårstädning här på bloggen. Kommer nog att rådda om lite ett och annat ännu, men om ni har några synpunkter är det bara att kommentera. A-M, till exempel, kommenterade, och se vad som hände: nu finns en gillaknapp!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har bloggen fått röda hund eller nåt när den har en massa prickar överallt?

Anonym sa...

Fantastiskt med gillaknappen! Fast ser du vem som har gillat!? Jag är ju väldigt svag för prickar så jag gillar din bakgrund, men samtidigt blir jag lite förvirrad när den påminner så mycket om vår sovrumstapet att jag får lust att gå och lägga mig :)

A-M

Anonym sa...

Här går det vilt till, jag tryckte förväntansfullt på Gilla-texten för att se om det kommer någon lista över gillare, men det ledde bara till att jag gillat det två gånger, se'n försökte jag testa att bort det ena gillandet med ogilla, men se det gick ju inte.

A-M

delpheena sa...

nej, gillandet är anonymt. om man vill se det kan man ju installera en facebook-gilla-knapp, men jag vet int om facebook nu behöver vara så involverat överallt. kanske att det blir så iaf, måst se hur det här funkar först!

ang prickarna får de nog stryka på foten iaf, på min dator funkar det bra men på skoldatorn ser hela nya designen helt gräslig ut. svårt att hitta nån bakgrund som int är helt enfärgad men ändå int stör, bara.