tisdag 23 oktober 2007

en sista lägesrapport innan new york...

Imorgon åker jag till det stora äpplet!! (situationen kräver dubbla utropstecken) Apropå äpplen åt jag äpplen och caramel som avskedsmiddag. Det var gott. Idag har jag valt kurser. Jag ska läsa amerikansk historia fram till 1877, samurajlitteratur (i tre timmar på måndagkvällar...), senare världslitteratur, modern lingvistik och mytologi. Och spela piano! (det är nästan så att jag dubblar utropstecknet där också) och kanske ta sånglektioner också, men jag måste gå på audition i januari och se om jag får och om de har tid med mej. Men kanske. :) Igår lekte vi jul. Lyssnade på Bing, klippte snöflingor och åt glass (jag åt Johns glass, vi har ett väldigt väl fungerande äktenskap). Och sen ska vi fira lucia, hur man nu gör det utan krona och sånt. Fast först är det förstås Halloween; om exakt en vecka ska vi karva pumpor. Jag har också ringt American Airlines idag och bokat om min biljett. Är det dumt att betala 150 dollar för tre dagar extra? Jag vet inte. Det tänker jag göra i alla fall. 15e åker jag från Kansas City, 16e är jag hemma. 15e börjar skolan igen. Nu måste jag eh, packa, hitta på ett ämne att skriva uppsats om, betala min telefonräkning, läsa en artikel, läsa till tenten jag har dagen efter att vi kommer hem samt eventuellt sova lite innan vi ska åka klockan fem imorgon bitti. Vi hörs om ungefär en vecka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltså det är inte utan att man känner sig lite snuvad på själva bröllopet när du nu nämner ditt välfungerande äktenskap...

Jag hade förstås fått höstlovstidpunkten lite om bakfoten, vi hade vårt förra veckan och var inte längre än till Serena, det är ju inte som en tripp till NY precis, men ändå ganska roligt. Hoppas du också får en rolig resa!

A-M