måndag 18 februari 2008

procrastination och filmrecension.

Okej, så jag har kanske inte pluggat SÅ mycket till morgondagens hissaprov. Men se det såhär: jag är här bara en kort, kort tid; är det inte viktigare att satsa på att umgås med sina vänner och sånt än att få bra vitsord i ett ämne man inte ens studerar normalt? Nä, just det. Det är superviktigt att se på när J försöker få en apa att spränga ballonger och undersöka på hur många klick man på Wikipedia kan ta sig från exempelvis känguru till kärnvapen (2). Så det så.

Vi var på bio igår och såg Definitely, Maybe. Abigail Breslin är dotter till Ryan Reynolds, som just håller på att skiljas från mamman, och vill höra historien om hur de två blev kära in the first place. Efter viss övertalning går han med på att berätta, men det finns tre flickvänner med i bilden, och han ändrar namnen så att dottern själv ska få gissa sig till vem som är hennes mamma.
Som chickflick betraktad var den över medeltalet, skulle jag säga. Det var ett ganska intressant upplägg, och det gjorde dessutom att filmen inte var så förutsägbar. Helt okej underhållning, alltså. Titeln har däremot redan blivit sönderanvänd.

Inga kommentarer: