tisdag 8 april 2008

rock chalk jayhawk!

En gång var jag med om att avbryta en skivinspelning så att vi kunde åka hem och titta på ishockey. Igår när jag kom till körövningen, började Dr B med att säga att alla vi som hade kommit dit skulle få ekonomisk ersättning för att vi överhuvudtaget kom... och fortsatte sen med att meddela att vi måste sluta 8.05 istället för 9, eftersom han hade ett [harkel, harkel] möte klockan 8.20.

Det var ett blått campus igår; kliv in och en teleporter tar dig till Lawrence (lustigt nog inte speciellt blått idag). Rock Chalk Jayhawk överallt; till min stora lycka har jag ju linguistics och fick idag också reda på var det kommer ifrån

Och vilken match. Memphis och Kansas turades om att leda, men Memphis var i ledning i slutet; de missar tre av fyra freethrows, medan KU sätter sina; det är sekunder kvar och Memphis leder med tre poäng. Supermario får en helt ny innebörd när Mario Chalmers helt kallt sätter en trepoängare med 2.1 sekunder kvar; matchen går till övertid och 63-63 blir 75-68. Jayhawks är nationella mästare i basket.

Inga kommentarer: