onsdag 10 maj 2006

carolas oslagbarhet.

Jag har varit nyfiken på hur Carolas låt kommer att låta översatt till engelska och var lite förvånad över att videon som har visats i inför-ESC-programmen bara har varit en inspelning från den svenska finalen (encoren?), när vi nu har läst på Aftonbladet att hon har varit i Grekland och spelat in en video och allt. Men nu tipsade Twinmind att denna video nu är tillgänglig på redan nämnda tidnings webbsida, och då måste jag ju gå och kolla in den. Följande reaktioner väcktes:
  • Hennes röst låter fortfarande lika konstig. Säga vad man vill om Carola annars, men sjunga kan hon ju. Har kunnat i alla fall, men det verkar som att hon har sprutat in botox i stämbanden nu också och sånt slutar ju aldrig väl.
  • Engelska texten är helt fruktansvärd. Eller så är det helt enkelt det att Carolas mun, till skillnad från Hey-Ladies-Paha-Feelis-Eikö:s, inte passar till att sjunga engelska. Dessutom sjunger hon I know just what I feel inshide. För mycket nattvardsvin?
  • Apropå nattvard, det skulle vara intressant att höra hur bibelbankandet går ihop med att stå och kråma sig och fejka orgasm mot en vägg. Man har ju sett videor som har varit värre på den punkten, men ändå.

Inga kommentarer: